За нас

Foshan Birdies Outdoor Co, LTD се намира в Foshan ° С Гуандун P rovince, който е на по-малко от един час път с кола от Гуанджоу.

Нашата компания има дългогодишен опит в производството на висококачествено външно обзавеждане. Ние имаме професионални и ефективни екипи и различни модерни производствени съоръжения, като стреч бендер, машини за полиране, машини за отваряне и т.н. Месечното производство е до 70 000 броя. Нашият материал s са основни в алуминий, ратан, неръждаема стомана и пластмаса дърво ,

Нашата компания специализира с в алуминиеви мебели, ратанови мебели, хотелски мебели, консумативи на открито и т.н. Ние имаме висококачествена система за управление и сме изградили отлична репутация в индустрията и нашите клиенти. Продуктите се продават предимно на морския с Испания, Италия, Англия, Дубай, Съединените щати, Мексико, Югоизточна Азия.


Компанията има за цел да фокусира с за осигуряване на най-добрите продукти и професионални услуги, непрекъснато обучение на служителите и непрекъсната иновация, само за да изпълни изискванията на нашите клиенти. От производство до доставка на продукти и следпродажбени услуги, ние вярваме в обслужването с искреност и сериозност.


За да предоставим на клиентите професионални услуги, да изпълним нуждите на клиентите и да останем напред в бизнеса, ние вярваме, че единственият начин да направим това е да имаме съвременна технология и експертиза. Нашата компания непрекъснато усъвършенства и подобрява производствения си процес и човешките си ресурси, за да се отличава и да бъде най-добрият в конкурентната индустрия.


С непрекъснато проучване, иновации и подобрения през последното десетилетие с , компанията ха с придоби технологичните знания, натрупания опит и изгради силна връзка със своите клиенти и други корпорации в бранша. В днешния свят, глобализацията постепенно зае мястото си, сега, когато компанията е с придоби силна опора във вътрешната част; Компанията също така се е подготвила добре да разшири бизнеса си до отвъдморския пазар.


За да предоставим най-добрите услуги на нашите клиенти, нашето мото е да служим с искреност, ефективност, практичност и съвършенства. Надяваме се да растем заедно и да изградим по-добро утре.

Бизнес етика: качествени услуги и продукти

Технология: професионална, динамична, иновативна

Цели: Непрекъснато проучване на международния пазар

Ние служим с искреност, ефективност, практичност и съвършенство.


Разследване:

Разследване